Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Honest Game Trailers Avatar: Frontiers of Pandora


Πριν από μερικές ώρες το Fandom Games κοινοποίησε στο διαδίκτυο το Honest Game Trailer για το νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι του franchise του Avatar, Avatar: Frontiers of Pandora, που το έχει ετοιμάσει η Ubisoft.

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Το Avatar: Frontiers of Pandora™ είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας πρώτου προσώπου που λαμβάνει χώρα στον ανοικτό κόσμο του άγνωστου μέχρι τώρα Western Frontier της Pandora.Θύμα απαγωγής από παραστρατιωτική εταιρεία γνωστή ως RDA, εσείς, ως Na’vi, εκπαιδευτήκατε και γαλουχηθήκατε ώστε να εξυπηρετείτε τον σκοπό της. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, είστε ελεύθερος, αλλά θεωρείστε πια ξένος στη γενέτειρά σας.Επανασυνδεθείτε με τις καταβολές σας, ανακαλύψτε τι πραγματικά σημαίνει να είστε Na’vi και ενώστε δυνάμεις με άλλες φατρίες για να προστατεύσετε την Pandora από το RDA.
Το Avatar: Frontiers of Pandora κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 7 Δεκεμβρίου του 2023 και είναι διαθέσιμο στα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Οι Magnus Jansén και Ditte Deenfeldt είναι οι creative directors και η Pinar Toprak έχει γράψει τη μουσική.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου