Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Νέα πρεμιέρα για το Ghostbusters: Frozen Empire


Η Sony Pictures γνωστοποίησε ότι έχει μεταφέρει την πρεμιέρα του Ghostbusters: Frozen Empire στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από τις 29 Μαρτίου για τις 22 Μαρτίου.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στην ταινία Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου, η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα– στον χαρακτηριστικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης - για να συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters, που έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο ώστε να «απογειώσουν» την επιχείρηση κυνηγιού φαντασμάτων. Όταν, όμως, βρίσκουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει διαβολική δύναμη, νέοι και παλιοί Ghostbusters συνεργάζονται για να προστατέψουν την πόλη τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή του Πάγου.
Ο Gil Kenan σκηνοθετεί το Ghostbusters: Frozen Empire και μαζί με τον Jason Reitman έχουν γράψει το σενάριο. Ο Kenan έχει καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Jason Reitman και Jason Blumenfeld. Το καστ αποτελούν οι Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O'Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Bill Murray, Ernie Hudson και Annie Potts.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου