Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Κριτική για το Echo


Όταν είχε γίνει γνωστό πως η Echo θα έχει σόλο σειρά δεν είχα ενθουσιαστεί καθώς δεν γνώριζα το παραμικρό για το χαρακτήρα. Άλλαξα γνώμη μετά την προβολή του Hawkeye αφού η Maya Lopez μου κέντρισε το ενδιαφέρον, έπαιξε ρόλο και η σχέση που είχε με τον Wilson Fisk.

Kevin, we have a problem. Το Echo είναι το νέο «θύμα» της περίεργης φάσης που βρίσκεται αυτή την περίοδο το Marvel Cinematic Universe, πάλι καλά ο Feige και ο Bob Iger κατάλαβαν τι έχει πάει λάθος από το 2020 και μετά. Η σειρά είναι αδιάφορη και θα ξεχαστεί γρήγορα, με την υπόθεση να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν κατάφερε να τη σώσει ούτε η παρουσία του Kingpin. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ήταν το πρότζεκτ πριν λάβουν χώρα τα εκτεταμένα reshoots και γίνει η μείωση στο αριθμό των επεισοδίων. Νομίζω δικαιώνεται ο Jeff Sneider στα σχόλια που είχε κάνει για το σόου τον περασμένο Μάιο σε επεισόδιο του podcast "The Hot Mic".
Τα μόνα θετικά που βρήκα στη σειρά οι είναι οι σκηνές δράσης, οι οποίες ήταν φανταστικές και κάποιες έβγαζαν vibes από το Daredevil του Netflix, και η mid-credits σκηνή που σετάρει το πιο πολυαναμενόμενο σόου του MCU. Η ερμηνεία της Alaqua Cox ήταν απολαυστική και πρέπει να τη δούμε σε περισσότερα πρότζεκτ του Χόλιγουντ.

Βαθμολογία: 5/10

Trailer:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου