Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Το BRZRKR θα έχει βιβλίο


Η Del Rey της Random House ανακοίνωσε πως στις 23 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει στην Αμερική το βιβλίο "The Book of Elsewhere", το οποίο διαδραματίζεται στο σύμπαν της σειράς κόμικς "BRZRKR". Οι Keanu Reeves και China Miéville έχουν γράψει το βιβλίο.

Η σύνοψη του κόμικ είναι η εξής:
Το BRZRKR είναι ένα άγριο έπος για τις μάχες 80.000 χρόνων ενός αθάνατου πολεμιστή στο πέρασμα των αιώνων. Ο χαρακτήρας, που είναι γνωστός μόνο ως "Β", είναι μισός θνητός και μισός θεός, καταραμένος και αναγκασμένος να ζει μέσα στη βία… ακόμη και εις βάρος της ψυχικής του υγείας. Αφού περιπλανήθηκε στη Γη για αιώνες, ο Β ίσως κατάφερε τελικά να βρει καταφύγιο στην υπηρεσία της αμερικανικής κυβέρνησης, δίνοντας μάχες που είναι πολύ βίαιες και επικίνδυνες για τους υπόλοιπους. Σε αντάλλαγμα, θα δοθεί στον Β το μόνο πράγμα που επιθυμεί: η αλήθεια για την ατέρμονη, βουτηγμένη στο αίμα ύπαρξή του και ο τρόπος για να βάλει ένα τέλος.
Το franchise θα έχει live-action ταινία στο Netflix, ενώ στα σκαριά είναι και μία anime σειρά. Ο Keanu Reeves θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ και θα έχει καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Ross Richie, Stephen Christy και Stephen Hamel ενώ ο Adam Yoelin θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου