Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Νέα αφίσα για το The Garfield Movie


Η Sony Pictures πριν από λίγες ώρες ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter τη νέα προωθητική αφίσα για την ταινία κινουμένων σχεδίων, The Garfield Movie, η οποία θα βασιστεί στο comic strip του Jim Davis.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic - ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.
Το The Garfield Movie είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 24 Μαΐου του 2024. Ο Mark Dindal έχει κάνει τη σκηνοθεσία από σενάριο των David Reynolds, Paul A. Kaplan και Mark Torgove. Οι Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Hannah Waddingham, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein και Bowen Yang βρίσκονται στο φωνητικό καστ.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου