Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Η Kari Skogland θα σκηνοθετήσει το Age of Legends


Η Kari Skogland (The Falcon And The Winter Soldier) έκλεισε να κάνει τη σκηνοθεσία του Age of Legends, το οποίο θα έχει ως βάση τη σειρά βιβλίων του Robert Jordan "The Wheel of Time". Ο Ο Zack Stentz (Thor, X-Men: First Class) έχει γράψει το σενάριο.

Το Age of Legends θα λαμβάνει χώρα αρκετές χιλιετίες πριν από τα γεγονότα των βιβλίων και θα διαδραματίζεται σε μια φουτουριστική ουτοπία η οποία τροφοδοτείται από μια μαγική δύναμη που την μοιράζονται οι άνδρες και οι γυναίκες και είναι γνωστή ως One Power. Όταν ένα απερίγραπτο κακό εξαπολύεται στον κόσμο, οι άνδρες που χρησιμοποιούν το One Power γίνονται τρελοί και καταστρέφουν το μεγάλο μέρος του πλανήτη, μια μικρή ομάδα γυναικών ενώνεται κάτω από το White Tower και είναι η τελευταία ελπίδα επιβίωσης της ανθρωπότητας.

Οι Rick Selvage και Larry Mondragon θα έχουν χρέη παραγωγού μέσω της Iwot productions μαζί με τους Ted Field και Justin Smith της Radar Pictures. Οι Eva Longoria, James Leon και Mike McGuiness θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Προς το παρόν το πρότζεκτ δεν έχει διανομέα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου