Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Η BOOM! Studios ετοιμάζει το I Heart Skull-Crusher


Η BOOM! Studios ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι πρόκειται να ετοιμάσει το I Heart Skull-Crusher, ένα καινούριο μετά-αποκαλυπτικό αθλητικό κόμικ από τους Josie Campbell και Alessio Zonno.

Η BOOM! το περιγράφει ως μια εμπνευσμένη από το Mad Max περιπέτεια με υπόβαθρο μια μετά-αποκαλυπτική ΗΠΑ, και η Campbell με σχέδιο του Zonno. Θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2024 μέσω της θυγατρικής, BOOM! Box.
Η Campbell κέρδισε το κοινό μέσω της δουλειάς της στη σειρά του Adult Swim, My Adventures With Superman, ενώ στο παρελθόν έγραψε για την DC στα The New Champion of Shazam! και Amazons Attack. Στο επίκεντρο του νέου κόμικ θα είναι μια 18χρονη που είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να διαγωνιστεί στο αγαπημένο της άθλημα, το Screaming Pain Ball, εμπνευσμένη από το είδωλο της, Skull-Crusher! Για να το κάνει όμως θα χρειαστεί την δική τα ομάδα όπου θα ταξιδέψουν μέσα στις χαώδεις περιοχές της Αμερικής για να βρεθούν στο τουρνουά της Queen Mob. Το πρώτο τεύχος θα είναι διαθέσιμο στις 13 Μαρτίου του 2024.

ΠΗΓΗ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου