Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Τι λένε οι κριτικοί για το Avatar: Frontiers of Pandora;


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κριτικές για το Avatar: Frontiers of Pandora, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Το ηλεκτρονικό παιχνίδι έχει στο Metacritic βαθμολογία 73/100 στο PC, με βάση 62 κριτικές.

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Το Avatar: Frontiers of Pandora™ είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας πρώτου προσώπου που λαμβάνει χώρα στον ανοικτό κόσμο του άγνωστου μέχρι τώρα Western Frontier της Pandora.Θύμα απαγωγής από παραστρατιωτική εταιρεία γνωστή ως RDA, εσείς, ως Na’vi, εκπαιδευτήκατε και γαλουχηθήκατε ώστε να εξυπηρετείτε τον σκοπό της. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, είστε ελεύθερος, αλλά θεωρείστε πια ξένος στη γενέτειρά σας.Επανασυνδεθείτε με τις καταβολές σας, ανακαλύψτε τι πραγματικά σημαίνει να είστε Na’vi και ενώστε δυνάμεις με άλλες φατρίες για να προστατεύσετε την Pandora από το RDA.
Το Avatar: Frontiers of Pandora κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 7 Δεκεμβρίου και είναι διαθέσιμο στα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Οι Magnus Jansén και Ditte Deenfeldt είναι οι creative directors και η Pinar Toprak έχει γράψει τη μουσική.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου