Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Το πρώτο trailer του Madame Web είναι εδώ


Η Sony Pictures πριν από μερικά λεπτά κοινοποίησε στο διαδίκτυο το πρώτο προωθητικό trailer της ολοκαίνουργιας spinoff ταινίας από το σύμπαν του Spider-Man, Madame Web. Προς το παρόν το στούντιο δεν έχει δημσοιεύσει την αφίσα του φιλμ.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
«Στο μεταξύ, σε ένα άλλο σύμπαν...» Σε μια ανατροπή των κλασικών ταινιών του συγκεκριμένου είδους, η ταινία Madame Web εξιστορεί την αυτοτελή ιστορία της γέννησης μιας από τις πλέον αινιγματικές ηρωίδες των εκδόσεων Marvel. Στο γεμάτο αγωνία θρίλερ πρωταγωνιστεί η Dakota Johnson στο ρόλο της Cassandra Webb, μιας διασώστριας με ικανότητες μέντιουμ. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με αποκαλύψεις για το παρελθόν της, δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με τρεις νεαρές κοπέλες, που μαζί προορίζονται για ένα δυναμικό μέλλον... αν καταφέρουν να επιβιώσουν το θανατηφόρο παρόν.»
Το Madame Web θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 14 Φεβρουαρίου του 2024. Η S.J. Clarkson έχει κάνει τη σκηνοθεσία και έχει γράψει το σενάριο μαζί με την Claire Parker. Στο καστ βρίσκονται οι Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott και Zosia Mamet.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου