Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Trailer για το Justice League: Crisis


Η Warner Bros. Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του Justice League: Crisis, το οποίο θα αποτελείται από τρία μέρη τα οποία θα κυκλοφορήσουν το 2024, ενώ η ταινία κινουμένων σχεδίων θα έχει ως βάση το storyline "Crisis on Infinite Earths".

Η σύνοψη του κόμικ είναι η εξής:
Αυτή είναι η ιστορία που άλλαξε για πάντα το DC Universe. Μια μυστηριώδης οντότητα γνωστή ως Anti-Monitor έχει αρχίσει μια σταυροφορία στο πέρασμα του χρόνου για να εξαφανίσει κάθε ύπαρξη. Καθώς καταστρέφονται συστηματικά οι εναλλακτικές γαίες, ο Monitor γρήγορα συγκεντρώνει μια ομάδα υπερήρωων από όλες τις περιόδους και το διάστημα για να πολεμήσει το αντίγραφο του και να σταματήσει την καταστροφή. Οι σπουδαιότεροι ήρωες της DC, όπως οι Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern και Aquaman, συνεργάζονται για να σταματήσουν την απειλή, αλλά καθώς παρακολουθούν τόσο τον Flash όσο και την Supergirl να πεθαίνουν στη μάχη, αρχίζουν να αναρωτιούνται αν ακόμα και όλοι οι ήρωες του κόσμου μπορούν να σταματήσουν αυτή την καταστροφική δύναμη.
Το Crisis on Infinite Earths είναι maxi-series της DC Comics η οποία αποτελείται από δώδεκα τεύχη και κυκλοφόρησε από τον Απρίλιο του 1985 έως το Μάρτιο του 1986. O Marv Wolfman έγραψε το σενάριο και ο George Perez έκανε την εικονογράφηση. Το 2022 έγινε διαθέσιμο το sequel, Dark Crisis on Infinite Earths.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου