Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Δείτε το teaser trailer του Ultraman: Rising


Με αφορμή το Geeked Week το Netflix πριν από λίγη ώρα κοινοποίησε στο διαδίκτυο το teaser trailer της ταινίας κινουμένων σχεδίων, Ultraman: Rising, η οποία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα στο 2024.

Η σύνοψη του φιλμ είναι εξής:
Όταν ο σούπερσταρ του μπέιζμπολ Κεν Σάτο επιστρέφει στην πατρίδα του, την Ιαπωνία, για να αναλάβει τον ρόλο του υπερήρωα-υπερασπιστή της Γης #Ούλτραμαν, γρήγορα έρχεται αντιμέτωπος με περισσότερα από όσα περίμενε, καθώς αναγκάζεται να μεγαλώσει τον απόγονο του μεγαλύτερου εχθρού του. Βασισμένη στους ήρωες του δημιουργού του #Γκοτζίλα, Έιτζι Τσουμπουράγια, και σε σκηνοθεσία Σάνον Τιντλ ("Ο Κούμπο και οι Δυο Χορδές") και Τζον Αοσίμα ("Ο Κούμπο και οι Δυο Χορδές"), η ταινία κινουμένων σχεδίων με καταιγιστική δράση ULTRAMAN: Η ΑΝΟΔΟΣ έρχεται στο Netflix το 2024.
Οι Shannon Tindle και John Aoshima έχουν κάνει τη σκηνοθεσία από σενάριο των Tindle και Marc Haimes. Οι Christopher Sean (You, Gotham Knights), Gedde Watanabe (Sixteen Candles, Parental Guidance), Tamlyn Tomita (The Karate Kid Part II, Cobra Kai, Avatar: The Last Airbender), Keone Young (Men in Black 3, Star Wars Rebels) και Julia Harriman θα χαρίσουν τις φωνές τους.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου