Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Δείτε το teaser trailer του Dead Boy Detectives


Κατά τη διάρκεια του Geeked Week του Σαββάτου το Netflix πριν από λίγη ώρα κοινοποίησε στο διαδίκτυο το teaser trailer του Dead Boy Detectives, του οποίου η πρώτη σεζόν προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Μήπως σας στοιχειώνει κάποιο ενοχλητικό φάντασμα; Ή κάποιος δαίμονας σας έκλεψε τις αναμνήσεις; Τότε ίσως καλύτερα να καλέσετε τους "Dead Boy Detectives". Στη νέα υπερφυσική σειρά που διαδραματίζεται στο σύμπαν του "The Sandman", δύο έφηβοι βρίσκουν ο ένας τον άλλο στον θάνατο... και θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν μαζί – ακόμα και να ξεφύγουν από κακές μάγισσες, την Κόλαση και τον ίδιο τον Χάρο. Με τη βοήθεια της μάντισσας Κρίσταλ (Κάσιους Νέλσον), θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν μερικές από τις πιο αινιγματικές μεταφυσικές υποθέσεις στο βασίλειο των θνητών.
Ο Steve Yockey είναι ο δημιουργός και ειδικός παραγωγός στο Dead Boy Detectives. Χρέη ειδικού παραγωγού έχουν και οι Jeremy Carver, Greg Berlanti, Sarah Schechter και David Madden. Το καστ αποτελούν οι George Rexstrew, Jayden Revri, Kassius Nelson, Briana Cuoco, Jenn Lyon, Yuyu Kitamura, Ruth Connell και Lukas Gage.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου