Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Ξεκίνησε η παραγωγή του Sonic the Hedgehog 3


Ο Jeff Fowler με ανάρτηση που έκανε στο Twitter αποκάλυψε ότι έχουν αρχίσει τα γυρίσματα του Sonic the Hedgehog 3, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 20 Δεκεμβρίου του 2024.

Η σύνοψη του Sonic the Hedgehog 2 είναι η εξής:
Ο πιο αγαπημένος σκαντζόχοιρος επιστρέφει για μια νέα περιπέτεια στο SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2. Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Sonic θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ), ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Knuckles, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Sonic ξεκινάει μαζί με τον Tails ένα ταξίδι ανα την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια.
Το Sonic the Hedgehog 2 έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 31 Μαρτίου του 2022 από την Odeon. Ο Jeff Fowler σκηνοθέτησε από σενάριο των John Whittington, Pat Casey και Josh Miller. Στο καστ βρίσκονται οι James Marsden, Tika Sumpter, Jim Carrey, Natasha Rothwell, Ben Schwartz, Shemar Moore, Idris Elba και Colleen O'Shaughnessey.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου