Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Η Sony έχει και πάλι στα σκαριά ταινία για τους Sinister Six;


Η Sony Pictures σύμφωνα με μια πρόσφατη φήμη που κυκλοφόρησε έχει βάλει ξανά σε ενεργό στάδιο ανάπτυξης την ταινία για τους Sinister Six. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστό ποια μέλη θα αποτελούν την ομάδα των υπερκακοποιών.

Στα κόμικς ο Doctor Octopus επικοινωνεί με πέντε από τους μεγαλύτερους εχθρούς του Spider-Man και δημιουργεί το γκρουπ με στόχο να τον εξοντώσουν. Το σχέδιο ήταν κάθε μέλος από τα έξι να αντιμετωπίσει τον ήρωα με τη σειρά ώστε να τον κουράσουν μέχρι να καταφέρουν να τον εξοντώσουν. Τα αρχικά μέλη είναι οι Doc Ock, Electro, Kraven the Hunter, Mysterio, Sandman και Vulture. Η πρώτη τους εμφάνιση έγινε στο πρώτο τεύχος του The Amazing Spider-Man Annual τον Ιανουάριο του 1964.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι τον Ιούλιο του 2014 η Sony είχε ανακοινώσει πως ετοίμαζε το πρότζεκτ ως spinoff του The Amazing Spider-Man 2 και επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου του 2016. Ο Drew Goddard είχε κλείσει να γράψει το σενάριο και να κάνει την σκηνοθεσία, με τους Avi Arad και Matt Tolmach να είχαν χρέη παραγωγού. Το Sinister Six δεν προχώρησε πότε καθώς το Φλεβάρη του 2015 το στούντιο ήρθε σε συμφωνία με την Disney ώστε ο Spidey να ενταχθεί στο MCU.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου