Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Τα Avengers 5 και Avengers 6 θα έχουν ένα σκηνοθέτη;


Ο Sam Raimi (τριλογία Spider-Man, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) και οι Justin Benson και Aaron Moorhead (Moon Knight, δεύτερη σεζόν του Loki) είναι οι υποψήφιοι για να αναλάβουν τη σκηνοθεσία των Avengers: The Kang Dynasty and Avengers: Secret Wars, όπως αναφέρει μια πρόσφατη φήμη που είδε το φως της δημοσιότητας.

O Jeff Sneider στο newsletter του με αφορμή την αποχώρηση του Destin Daniel Cretton από το Avengers 5, αποκάλυψε ότι η Marvel θέλει οι δυο επόμενες περιπέτειες των Εκδικητών να έχουν το ίδιο σκηνοθέτη. Το Avengers: The Kang Dynasty είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 1η Μαΐου του 2026.

Το Avengers: Secret Wars πρόκειται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 7 Μαΐου του 2027. Ο Michael Waldron (Loki και Doctor Strange in the Multiverse of Madness) έχει κλείσει να γράψει το σενάριο. Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού στα δυο πρότζεκτ και τα Marvel Studios θα βρίσκονται στην παραγωγή.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου