Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Τι λένε οι κριτικοί για το RoboCop: Rogue City;


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κριτικές για το RoboCop: Rogue City, το οποίο έχουν ετοιμάσει οι Teyon και Nacon. Το ηλεκτρονικό παιχνίδι στο Metacritic έχει βαθμολογία 70/100 στο PlayStation 5 με βάση 25 κριτικές, στο Xbox Series X έχει βαθμολογία 74/100 με βάση 14 κριτικές και τέλος στο PC έχει βαθμολογία 81/100 με βάση 6 κριτικές.

Η σύνοψη του π είναι η εξής:
Γίνε ο εικονικός ήρωας της δεκαετίας του 80. Ο ήρωας της αστυνομίας που είναι μισός άνθρωπος και μισός μηχανή , και προσπάθησε να φέρεις τη δικαιοσύνη στους επικίνδυνους, εγκληματικούς δρόμους του Old Detroit. Οπλισμένος με το αξιόπιστο αυτόματο Auto-9, τα χρόνια εμπειρία σου στην αστυνομία και μια τεράστια ποικιλία εργαλείων στη διάθεσή σου, θα βγείς στους δρόμους για να καταπολεμήσεις τις δυνάμεις που επιδιώκουν να καταστρέψουν την πόλη. Έχεις την εξουσία να παίρνεις αποφάσεις με τον δικό σου τρόπο οι οποίες θα επηρεάσουν την ιστορία του παιχνιδιού όσο προχωράς στο παιχνίδι αλλά να θυμάσσι ότι η διαφθορά και η απληστία δεν γνωρίζουν όρια. Το Robocop είναι μια κλασική sci-fi περιπέτεια και ένα από τα πιο εικονικά franchises ταινιών του Χόλιγουντ όλων των εποχών. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1987, και η απήχηση του είναι τεράστια μέχρι και σήμερα. Η Nacon και η Teyon συνεργάζονται με την MGM για να αναπτύξουν μια αυθεντική εμπειρία παιχνιδιού Robocop που είναι πιστή στο DNA του franchise. Στην ταινία Robocop, όταν ο αστυνομικός Alex Murphy τραυματίζεται θανάσιμα από αδίστακτους εγκληματίες, οι καινοτόμοι γιατροί είναι σε θέση να τον επαναφέρουν ως ένα ασταμάτητο cyborg με σκοπό να καταπολεμήσει το έγκλημα και θα του δώσουν το όνομα "Robocop".
Το RoboCop: Rogue City θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο σε Windows, PlayStation 5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch. Οι Anne Lewis και Sergeant Warren Reed αναμένεται να εμφανιστούν. Ο Peter Weller θα χαρίσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου