Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Η Marvel θα ετοιμάσει ταινία Avengers με τα original μέλη;


Το Variety αποκαλύπτει πως έχουν υπάρξει συζητήσεις ώστε τα Marvel Studios να ετοιμάσουν μια ταινία για τους Εκδικητές με τα αρχικά μέλη του καστ, παρότι έχουν πεθάνει οι χαρακτήρες των Robert Downey Jr. και Scarlett Johansson στο Endgame. Προς το παρόν το στούντιο δεν έχει δεσμευτεί να κάνει ένα τέτοιο πρότζεκτ και σύμφωνα πηγές του σάιτ η επιστροφή του Downey Jr. θα κοστίσει γύρω στα 25 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του Avengers: Endgame είναι η εξής:
Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών των Marvel Studios, μετά από 22 ταινίες.
Το Avengers: Endgame έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 24 Απριλίου του 2019 από την Feelgood Entertainment. Οι Anthony Russo και Joe Russo σκηνοθετούν από σενάριο των Stephen McFeely και Christopher Markus. Στο καστ του βρίσκονται οι Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Brie Larson, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Don Cheadle, Danai Gurira, Karen Gillan, Bradley Cooper και Hiroyuki Sanada.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου