Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Το Alien Legion θα γίνει ταινία από την WB


Η Warner Bros. Motion Picture Group απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς κόμικς "Alien Legion", η οποία ανήκει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας, με σκοπό να ετοιμάσει την κινηματογραφική μεταφορά. Ο Tim Miller (Deadpool) έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία.

Το στούντιο έχει ως στόχο να δημιουργήσει το δικό του franchise με space opera. Η υπόθεση του κόμικ, το οποίο περιγράφεται ως το The Dirty Dozen συναντάει το Aliens, επικεντρώνεται στον Τόρι Μόντροκ, το νεαρό γιο ενός πολύ πλούσιου διαστρικού επιχειρηματία που, αντί να δουλέψει στην οικογενειακή επιχείρηση, θα ενταχθεί στην Alien Legion στη χαμηλότερη βαθμίδα, όπου εκεί θα βρει μερικά από τα πιο άθλια και χειρότερα όντα του γαλαξία. Οι Don Murphy και Susan Montford της Angry Films θα έχουν χρέη παραγωγού μαζί με τον Aaron Ryder και ο Andrew Swett της RPC θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Οι Carl Potts, Alan Zelenetz και Frank Cirocco είναι οι δημιουργοί του Alien Legion που κυκλοφόρησε από την θυγατρική εκδοτική εταιρεία της Marvel Comics, Epic Comics, από τον Απρίλιο του 1984 έως τον Αύγουστο του 1990 και είχε 38 τεύχη.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου