Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Κυκλοφορεί το Spider-Men από την Anubis


Οι Εκδόσεις Anubis με δελτίο τύπου γνωστοποίησαν πως η limited σειρά κόμικς "Spider-Men", η οποία αποτελείται από πέντε τεύχη, είναι διαθέσιμη σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Στο εν λόγω κόμικ ο Ultimate Spider-Man συναντάει τον Spider-Man.

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν

«Spider-Men»

Η Marvel γράφει ιστορία καθώς ο Ultimate Σπάιντερ-Μαν Μάιλς Μοράλες συναντά τον ένα και μοναδικό, φιλικό σας γείτονα Σπάιντερ-Μαν!


Οι Σπάιντερ-Μαν δύο κόσμων επιτέλους συναντιούνται!

Χάρη στις διαστατικές μηχανορραφίες του Μυστέριο, ο Πίτερ Πάρκερ του κλασικού σύμπαντος της Marvel συναντά τον Μάιλς Μοράλες, το νέο αραχνάκια του Ultimate Σύμπαντος, σε μια μοναδική ιστορία-ορόσημο.

Ο νέος Σπάιντερ-Μαν είναι σίγουρο ότι θα μάθει πολλά για τη δύναμη και την ευθύνη από την ενήλικη εκδοχή του νεκρού ειδώλου του. Όμως, τι μαθήματα επιφυλάσσει η μοίρα για τον ενήλικα Πίτερ, ο οποίος βρίσκεται σε έναν κόσμο που είναι ταυτόχρονα οικείος μα και εντυπωσιακά διαφορετικός – έναν κόσμο στον οποίο πέθανε νέος, αλλά οι φίλοι, οι εχθροί και τα αγαπημένα του πρόσωπα ζουν ακόμα;

Τα σύμπαντα συγκρούονται για πρώτη φορά σε μια απόλυτα εκπληκτική ιστορία του Spider-Man με την πένα του διάσημου Brian Michael Bendis, σε εικονογράφηση της Sara Pichelli.

Το graphic novel «Spider-Men» συλλέγει τα κόμιξ «Spider-Men» #1-5.


Σενάριο: Brian Michael Bendis
Εικονογράφηση: Sara Pichelli
Μετάφραση: Χρήστος Τσέλιος
Πρωτότυπος τίτλος: Spider-Men
Κατηγορία: Graphic Novel

ISBN: 978-618-5797-22-5
Διαστάσεις: 17 x 26 εκ.
Σελίδες: 120
Τιμή: 15,50 €

Έγραψαν για το graphic novel:

«Μία από τις πιο σημαντικές ιστορίες του Spider-Man που έχουν δημοσιευτεί τα τελευταία χρόνια, που ενώνει τα μονοπάτια των Πίτερ Πάρκερ και του διάσημου ομολόγου του από το Ultimate Σύμπαν, με έναν τρόπο που λίγοι αναγνώστες πίστευαν ότι θα συμβεί ποτέ. Από τεχνικής άποψης, πρόκειται για μια εξαιρετικά καλοφτιαγμένη ιστορία, με καλοζυγισμένο ρυθμό και τόνο! Είναι ό,τι θα μπορούσε να ζητήσει ένας φαν του Spider-Man.» 
– James Hunt, ComicBookResources.com

«Οι διάλογοι του Bendis είναι ευφυείς όπως πάντα, και η αφήγηση της Pichelli τους απογειώνει μέσα από τα κομψά της σκίτσα. 8.5/10!»
– Joey Esposito, IGN

«Μια ιστορία που θα γίνει αμέσως κλασική!»
− ComicBookResources. com





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου