Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Το Samaritan θα έχει sequel


Το Amazon MGM Studios προσέλαβαν τον Bragi F. Schut για να γράψει το σενάριο στη συνέχεια του Samaritan. Ο Sylvester Stallone θα έχει και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη σμυφωνία με το στούντιο έγινε πριν την έναρξη της απεργίας του SAG. Οι Stallone και Braden Aftergood θα έχουν χρέη παραγωγού μέσω της Balboa Productions ενώ οι Schut και Adam Rosenberg θα είναι οι ειδικοί παραγωγοί.

Η σύνοψη του Samaritan είναι η εξής:
Ο δεκατριάχρονος Σαμ Κλίρι (Τζέιβον «Γουάννα» Γουάλτον) υποψιάζεται ότι ο γείτονάς του, κύριος Σμιθ (Συλβέστερ Σταλόνε) είναι στην πραγματικότητα ο Σαμαρείτης, ο θρυλικός τιμωρός που θεωρήθηκε νεκρός πριν από είκοσι πέντε χρόνια. Με την αύξηση της εγκληματικότητας, και την πόλη στα πρόθυρα του χάους, ο Σαμ αποφασίζει να παροτρύνει τον γείτονά του να σταματήσει να κρύβεται και να σώσει την πόλη.

Ο Julius Avery σκηνοθέτησε από σενάριο του Bragi F. Schut, με τους Mark L. Smith, Zak Penn και Chuck MacLean να έχουν κάνει διορθώσεις. Το καστ αποτελούν οι Sylvester Stallone, Javon Walton, Martin Starr, Pilou Asbaek, Dascha Polanco, Moises Arias, Jared Odrick, Aaron Milligan και Natacha Karam.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου