Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Το Bodies δεν αναμένεται να έχει δεύτερη σεζόν


Ο δημιουργός του Bodies, Paul Tomalin σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Hello! αποκάλυψε ότι προς το παρόν για τη σειρά δεν υπάρχουν πλάνα ώστε να αποκτήσει δεύτερη σεζόν. Το έργο έχει ως βάση το ομώνυμο κόμικ της Vertigo και ο πρώτος κύκλος κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 19 Οκτωβρίου.

Η σύνοψη του φιλμ/σόου είναι η εξής:
Τέσσερις ντετέκτιβ. Τέσσερις χρονολογίες. Ένα πτώμα. Βασισμένο στο ανατρεπτικό κόμικ του Σάι Σπένσερ, το Bodies είναι μια αστυνομική σειρά με διαδικαστική πλοκή και απρόοπτα. Όταν ένα πτώμα –το ίδιο πτώμα– εντοπίζεται στη Λόνγκχαρβεστ Λέιν του Ανατολικού Λονδίνου το 1890, το 1941, το 2023 και το 2053, ένας ντετέκτιβ από κάθε εποχή πρέπει να το ερευνήσει. Καθώς προκύπτουν συσχετισμοί μεταξύ των δεκαετιών, οι ντετέκτιβ σύντομα ανακαλύπτουν ότι οι έρευνές τους συνδέονται και ότι ένας αινιγματικός πολιτικός ηγέτης, ο Ελάιας Μάνιξ (Στίβεν Γκράχαμ), αποκτά όλο και πιο κεντρικό ρόλο. Είχε κάποιο ρόλο στη δολοφονία; Ή παίζει κάτι πιο σκοτεινό; Για να λύσουν το μυστήριο, οι τέσσερις ντετέκτιβ μας πρέπει με κάποιο τρόπο να συνεργαστούν και να αποκαλύψουν μια συνωμοσία που διαρκεί πάνω από 150 χρόνια.
O Paul Tomalin είναι ο δημιουργός του Bodies και έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Marco Kreuzpaintner, Will Gould και Frith Tiplady. Στο καστ βρίσκονται οι, Shira Haas, Stephen Graham, Jacob Fortune-Lloyd, Kyle Soller και Amaka Okafor.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου