Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Η Anubis θα βγάλει τα Batman: The Long Halloween και Batman and the Justice League


Οι Εκδόσεις Anubis μέσω του έκτου τεύχος του του ψηφιακού περιοδικού Fantastic προανήγγειλε την κυκλοφορία του Batman: The Long Halloween (σε δυο τόμους) και του manga "Batman and the Justice League" στα ελληνικά, ενώ θα βγάλει το Flashpoint ως graphic novel το οποίο παλιότερα είχε κυκλοφορήσει από την εκδοτική σε τεύχη.

Το Batman: The Long Halloween έγινε διαθέσιμο το 1996 και το 1997 και έχει 13 τεύχη. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Jeph Loeb και η εικονογράφηση ανήκει στον Tim Sale. Η ιστορία επικεντρώνεται στους Batman, James Gordon και Harvey Dent να προσπαθούν να λύσουν ένα έγκλημα, που περιλαμβάνει τους Joker, Riddler, Mad Hatter, Poison Ivy και Scarecrow μεταξύ άλλων.

Το Flashpoint κυκλοφόρησε το 2011 και αποτελείται από πέντε τεύχη. Ο Geoff Johns έχει γράψει το σενάριο και ο Andy Kubert έχει κάνει την εικονογράφηση. Η υπόθεση ακολουθεί τον The Flash που ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να σώσει την μητέρα του από τον θάνατο και δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα, στην οποία ο Thomas Wayne είναι ο Σκοτεινός Ιππότης καθώς ο γιος του Bruce είναι αυτός που σκοτώθηκε στην ληστεία στο σοκάκι.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου