Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Το TMNT: Mutant Mayhem θα έχει video game


Η Outright Games θα ετοιμάσει ηλεκτρονικό παιχνίδι για το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, του οποίου η ιστορία θα λαμβάνει μερικούς μήνες από τα γεγονότα της ταινίας κινουμένων σχεδίων και πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024 ενώ θα γίνει διαθέσιμο σε PC και σε κονσόλες.

Η σύνοψη του TMNT: Mutant Mayhem είναι η εξής:
Μετά από χρόνια απομόνωσης από τον κόσμο των ανθρώπων, τα Χελωνονιντζάκια κατάφεραν να κερδίσουν μέσα από τις ηρωικές τους πράξεις, τις καρδιές των Νεοϋορκέζων και να γίνουν αποδεκτοί ως κανονικοί έφηβοι. Αυτή τη φορά, με τη βοήθεια της νέας τους φίλης April O'Neil, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα μυστηριώδες συνδικάτο εγκλήματος, το οποίο σύντομα θα μετατραπεί σε στρατό μεταλλαγμένων.
Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 31 Αυγούστου από την Feelgood Entertainment. Ο Jeff Rowe έχει κάνει την σκηνοθεσία και ο και έχει γράψει το σενάριο μαζί με τους Seth Rogen, Evan Goldberg, Dan Hernandez και Benji Samit. Οι Nicolas Cantu, Shamon Brown Jr., Micah Abbey, Brady Noon, Jackie Chan, Ayo Edebiri, Ice Cube, Seth Rogen, John Cena, Paul Rudd, Natasia Demetriou, Rose Byrne, Post Malone, Hannibal Buress, Maya Rudolph και Giancarlo Esposito θα χαρίσουν τις φωνές τους.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου