Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Main trailer για το Castlevania: Nocturne


Το Netflix πριν από λίγη ώρα έδωσε στη δημοσιότητα το main trailer του Castlevania: Nocturne, το οποίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ στο Twitter δημοσίευσε τη νέα προωθητική αφίσα.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Γαλλία, 1792. Το απόγειο της Γαλλικής Επανάστασης. Σε ένα απομακρυσμένο μέρος της δυτικής Γαλλίας, η αντεπαναστατική αριστοκρατία έχει συμμαχήσει με έναν τρομακτικό Μεσσία των Βαμπίρ, ο οποίος υπόσχεται να "φάει τον ήλιο" και να απελευθερώσει μια στρατιά από βρικόλακες και πλάσματα της νύχτας, για να συντρίψει την επανάσταση και να υποδουλώσει την ανθρωπότητα. Η Ανέτ, μια μάγισσα από την Καραϊβική, αναζητά τον Ρίχτερ Μπέλμοντ, τον τελευταίο απόγονο της οικογένειας των κυνηγών βαμπίρ, για να ηγηθεί της αντίστασης.
Ο Clive Bradley είναι ο δημιουργός του Castlevania: Nocturne και μαζί με τον Kevin Kolde έχει καθήκοντα showrunner. Τη σκηνοθεσία έχουν κάνει οι Sam και Adam Deats. Η Project 51 Productions βρίσκεται στην παραγωγή και η Powerhouse Animation έχει κάνει το animation. Οι Έντουαρντ Μπλούμελ, Τούσο Εμπέντου, Πίξι Ντέιβις, Σάρον Ντ. Κλαρκ, Ρίτσαρντ Ντόρμερ, Ίαν Γκλεν, Σίντνεϊ Τζέιμς Χάρκουρτ, Ελάρικα Τζόνσον, Ναστάζια Κίνσκι, Ζαν Μακλάρνον, Άαρον Νιλ, Φράνκα Ποτέντε, Σόφι Σκέλτον έχουν χαρίσει τις φωνές τους.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου