Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Αποκαλύφθηκαν και άλλα cameos για το Deadpool 3;


Σύμφωνα με μία πρόσφατη φήμη στο Deadpool 3 θα έχουν cameo εμφάνιση ο Brian Cox ως William Striker, ο Lewis Tan ως Shatterstar, η Taylor Swift ως Dazzler, ο Taron Edgerton ως διαφορετική εκδοχή του Wolverine, η Dafne Keen ως Laura Howlett aka X23, η Rebecca Romijn ως Raven και ο Julian McMahon ως Doctor Doom.

Οι Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Matthew Macfadyen, Karan Soni, Leslie Uggams, Morena Baccarin, Stefan Kapicic, Rob Delaney, Brianna Hildebrand, Shioli Kutsuna και Jennifer Garner είναι στο καστ. Ο Shawn Levy θα κάνει τη σκηνοθεσία και οι Rhett Reese, Paul Wernick και Zeb Wells έχουν γράψει το σενάριο της ταινίας ενώ οι Wendy Molyneux και Lizzie Molyneux-Loeglin, οι οποίες είναι γνωστές από τη σειρά κινουμένων σχεδίων "Bob's Burgers", έχουν γράψει το προηγούμενο προσχέδιο σεναρίου.

Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού και τα Marvel Studios θα βρίσκονται στην παραγωγή. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένο να γίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 3 Μαΐου του 2024.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου