Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες για τη σειρά του MonsterVerse


Το Apple TV Plus έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες προωθητικές φωτογραφίες για την live-action σειρά του MonsterVerse, η οποία έχει τον τίτλο "Monarch: Legacy of Monsters". Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα

Στο καστ είναι οι Anna Sawai, Ren Watabe, Kiersey Clemons, Joe Tippett, Elisa Lasowski, Kurt Russell, Wyatt Russell, Mari Yamamoto και Anders Holm. Ο Matt Shakman (WandaVision, Game of Thrones) έχει σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια και έχει ρόλο ειδικού παραγωγού. Οι Chris Black (Star Trek Enterprise, Outcast) και Matt Fraction είναι οι συν-δημιουργοί και ειδικοί παραγωγοί, με τον πρώτο να έχει χρέη showrunner. Καθήκοντα ειδικού παραγωγού έχουν και οι Joby Harold, Tory Tunnell, Hiro Matsuoka και Takemasa Arita. Η Legendary Television είναι στην παραγωγή.

Η υπόθεση θα ακολουθεί τη βροντερή μάχη μεταξύ του Godzilla και των Τιτάνων που ισοπέδωσε το Σαν Φρανσίσκο και τη νέα συγκλονιστική πραγματικότητα ότι τα τέρατα είναι αληθινά, και θα εξερευνήσει το ταξίδι μιας οικογένειας που να αποκαλύψει τα θαμμένα μυστικά της και μια κληρονομιά που τους συνδέει με τη γνωστή μυστική οργάνωση Monarch.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου