Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Ξεπέρασε το μισό δις το Mission: Impossible 7


Το Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One έφτασε τα 541 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Η ταινία έχει συγκεντρώσει στο Αμερικάνικο box office 164.6 εκατομμύρια δολάρια και στο διεθνές box office έχει συλλέξει 376.4 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στην ταινία "Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο", o Ethan Hunt (Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο,καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan αναγκάζεται να θέσει την επιτυχία της αποστολής πάνω από όλους και όλα, ακόμα και από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά.
Το Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 13 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment. Ο Christopher McQuarrie έχει κάνει τη σκηνοθεσία και έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Erik Jendresen. Το καστ αποτελούν οι Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Henry Czerny, Ving Rhames, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Cary Elwes, Tarzan Davis και Mariela Garriga.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου