Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Honest Trailers: Secret Invasion


Πριν από μερικές ώρες το Screen Junkies κοινοποίησε στο διαδίκτυο το Honest Trailer της πιο πρόσφατης τηλεοπτικής σειράς του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel, Secret Invasion, που προβλήθηκε στο Disney Plus.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Στη νέα σειρά των Marvel Studios "Μυστική Εισβολή", η οποία εκτυλίσσεται στο MCU στον παρόντα χρόνο, ο Νικ Φιούρι πληροφορείται για μια μυστική εισβολή στη Γη μιας φατρίας Σκραλ που αλλάζουν μορφή. Ο Φιούρι συστρατεύεται με τους συμμάχους του, τον Έβερετ Ρος, τη Μαρία Χιλ και τον Σκραλ Τάλος, ο οποίος ζει πια στη Γη. Μαζί, με αντίπαλο τον χρόνο, προσπαθούν να αποτρέψουν μια επικείμενη εισβολή Σκραλ και να σώσουν την ανθρωπότητα.
Ο Kyle Bradstreet είναι ο δημιουργός του Secret Invasion και έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 21 Ιουνίου. Οι Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scott, Christopher McDonald, Cobie Smulders, Martin Freeman και Don Cheadle είναι στο καστ. Οι Thomas Bezucha και Ali Selim έχουν κάνει τη σκηνοθεσία.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου