Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Τι λένε οι κριτικοί για το Blue Beetle;


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κριτικές για το Blue Beetle, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 62/100 με βάση 29 κριτικές, όπου οι 17 είναι θετικές, οι 11 είναι μέτριες και μία είναι κακή, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 88/100 με βάση 49 κριτικές, όπου οι 43 είναι θετικές και οι 6 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο Χάιμε Ρέγες αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και επιστρέφει -γεμάτος προσδοκίες- στο σπίτι του, μόνο που αυτό δεν είναι ακριβώς όπως το άφησε. Αναζητά τον σκοπό της ζωής του, και από ένα παιχνίδι της μοίρας πέφτει στην κατοχή του ένα αρχαίο κειμήλιο εξωγήινης βιοτεχνολογίας: ο Σκαραβαίος. Ο Σκαραβαίος τον διαλέγει για ξενιστή και έτσι αποκτά μια απίθανη πανοπλία και μαζί με αυτή, εντυπωσιακές -αλλά και απρόβλεπτες- δυνάμεις• η μοίρα του θα αλλάξει για πάντα και θα μεταμορφωθεί στον υπερήρωα BLUE BEETLE.
Το Blue Beetle θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 28 Σεπτεμβρίου από την Tanweer. Ο Angel Manuel Soto σκηνοθετεί από σενάριο του Gareth Dunnet-Alcocer. Oι Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Belissa Escobedo, Harvey Guillén,George Lopez, Adriana Barraza, Elpidia Carrillo, Damián Alcázar, Raoul Max Trujillo, Susan Sarandon και Becky G είναι στο καστ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου