Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Το Aquaman 2 έχει τρία reshoots


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter τα πρόσφατα reshoots του Aquaman and The Lost Kingdom που έγιναν στη Νέα Ζηλανδία ήταν τα τρίτα που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό να βελτιωθεί η ταινία, καθώς οι βαθμολογίες στα test screenings δεν ήταν καλές.

Ο James Gunn είπε τη γνώμη του για το τελευταίο cut (ζήτησε να κοπούν τα cameos των δυο Batmen) και ήταν αυτός που ενέκρινε τα νέα επιπρόσθετα γυρίσματα. Όπως σημειώνει το THR το αρχικό μπάτζετ του Aquaman 2 ήταν στα 205 εκατομμύρια δολάρια και λόγω των reshoots έχει αυξηθεί. Το έργο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 20 Δεκεμβρίου. Ο James Wan σκηνοθετεί από σενάριο του David Leslie Johnson-McGoldrick. Ο Peter Safran έχει καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Rob Cowan και Wan, ενώ οι Walter Hamada και Michael Clear έχουν χρέη ειδικού παραγωγού.

Οι Jason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Randall Park, Pilou Asbaek, Jani Zhao, Indya Moore, Vincent Regan και Ben Affleck βρίσκονται στο καστ του φιλμ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου