Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Κριτική για το Transformers: Rise of the Beasts


Το Transformers: Rise of the Beasts αποτελεί reboot του franchise, αν και ο παραγωγός Lorenzo di Bonaventura έχει δηλώσει πως είναι soft reboot, και συνεχίζει το δρόμο που χάραξε το Bumblebee το οποίο ετοίμασαν οι Travis Knight και Christina Hodson.

Το Transformers: Rise of the Beasts είναι μια διασκεδαστική ταινία και είναι ότι καλύτερο έχουμε δει στο franchise μετά το πρώτο Transformers. Η σύγκριση αφορά τα φιλμ που σκηνοθέτησε ο Michael Bay και γι' αυτό δεν έχω συμπεριλάβει το Bumblebee στη συγκεκριμένη διαδικασία. Οι δυο πρώτες πράξεις δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά σε αποζημιώνει η τρίτη, όπου έχουμε εντυπωσιακές μάχες. Η επιλογή του Scourge ως βασικού κακού αποδείχθηκε εξαιρετική και ευτυχώς δεν είχαμε το χιλιοπαιγμένο έργο με τον Megatron. Το voice acting των χαρακτήρων του Transformers ήταν πολύ καλό και προσωπικά ξεχώρισα τον Mirage του Pete Davidson. Όσον αφορά τους ανθρώπινους χαρακτήρες τους περισσότερους τους βρήκα αδιάφορους, με εξαίρεση τον Kris Diaz.
Στα αρνητικά για ακόμη μία φορά είχαμε απλοϊκή πλοκή και το backstory για τα Maximals και τα Terrorcons ήταν σχετικά φτωχό. Δεν μου άρεσε το σχέδιο του Optimus Prime, προτιμώ αυτό που είχε στο Bumblebee. Τέλος θα ήθελα ο Bumblebee να είχε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και δεν ενθουσίασε το αναμενόμενο twist που είδαμε.

Βαθμολογία: 8/10

Trailer:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου