Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Δείτε το trailer του Nimona


Το Netflix πριν από λίγα λεπτά κοινοποίησε στο διαδίκτυο το πρώτο ολοκληρωμένο προωθητικό trailer της ταινίας κινουμένων σχεδίων, Nimona, η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 30 Ιουνίου.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Όταν ο Μπάλιστερ ο Γενναίος (Ριζ Άχμεντ), ένας ιππότης σε έναν φουτουριστικό μεσαιωνικό κόσμο, κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, η μόνη που μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του είναι η Νιμόνα (Κλόι Γκρέις Μορέτζ), μια ατίθαση έφηβη που διψάει για χάος και τυχαίνει να είναι ένα πλάσμα που αλλάζει μορφή και ο Μπάλιστερ έχει εκπαιδευτεί να σκοτώσει. Όμως με ολόκληρο το βασίλειο να τον κυνηγάει, η Νιμόνα είναι ο καλύτερος (ή μάλλον ο μόνος) σύμμαχος στον οποίο μπορεί να βασιστεί ο Μπάλιστερ. Καθώς τα όρια μεταξύ ηρώων, κακών και τεράτων αρχίζουν να θολώνουν, οι δυο τους βάζουν σκοπό να προκαλέσουν μεγάλο χαμό – ο Μπάλιστερ για να καθαρίσει το όνομά του μια για πάντα κι η Νιμόνα... απλώς για να προκαλέσει μεγάλο χαμό.
Οι Chloë Grace Moretz (Mother/Android), Riz Ahmed (Sound of Metal) και Eugene Lee Yang (Spring Bloom) έχουν δανείσει τις φωνές τους στους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες. Οι Nick Bruno και Troy Quane (Spies in Disguise) είναι οι σκηνοθέτες. Οι Roy Lee, Karen Ryan και Julie Zackary έχουν χρέη παραγωγού, με τους Robert L. Baird, Megan Ellison και Andrew Millstein να έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Netflix και Annapurna Pictures.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου