Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Τι λένε οι κριτικοί για το Secret Invasion;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές του Secret Invasion, όπου στην πλειοψηφίας τους είναι καλές. Η σειρά στο Metacritic έχει βαθμολογία 62/100 με βάση 15 κριτικές, όπου οι 5 είναι θετικές και οι 4 είναι μέτριες, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 65/100 με βάση 18 κριτικές, όπου οι 15 είναι θετικές και οι 8 είναι μέτριες/αρνητικές.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Στη νέα σειρά των Marvel Studios "Μυστική Εισβολή", η οποία εκτυλίσσεται στο MCU στον παρόντα χρόνο, ο Νικ Φιούρι πληροφορείται για μια μυστική εισβολή στη Γη μιας φατρίας Σκραλ που αλλάζουν μορφή. Ο Φιούρι συστρατεύεται με τους συμμάχους του, τον Έβερετ Ρος, τη Μαρία Χιλ και τον Σκραλ Τάλος, ο οποίος ζει πια στη Γη. Μαζί, με αντίπαλο τον χρόνο, προσπαθούν να αποτρέψουν μια επικείμενη εισβολή Σκραλ και να σώσουν την ανθρωπότητα.
Ο Kyle Bradstreet είναι ο δημιουργός του Secret Invasion και έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 21 Ιουνίου. Οι Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scott, Christopher McDonald, Cobie Smulders, Martin Freeman και Don Cheadle είναι στο καστ. Οι Thomas Bezucha και Ali Selim έχουν κάνει τη σκηνοθεσία.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου