Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Rebel Moon


Η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού "Vanity Fair" έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες προωθητικές φωτογραφίες του Rebel Moon, του οποίο το πρώτο μέρος πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως από το Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.

Το καστ της ταινίας αποτελούν οι Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Doona Bae, Ray Fisher, Stuart Martin, Cary Elwes, Corey Stoll, Michiel Huisman, Alfonso Herrera, Ed Skrein, Cleopatra Coleman, Fra Fee, Rhian Rees και Anthony Hopkins. Η υπόθεση θα διαδραματίζεται σε μια ειρηνική αποικία στο πιο απόμακρο μέρος του γαλαξία, που θα βρεθεί υπό την απειλή του τυραννικού αντιβασιλέα Balisarius και του στρατού του, και μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδης παρελθόν θα αναλάβει να βρει πολεμιστές από κοντινούς πλανήτες που είναι διατεθειμένοι να σταθούν μαζί της απέναντι στον εχθρό.

Ο Zack Snyder κάνει τη σκηνοθεσία και έχει γράψει το σενάριο μαζί με τους Shay Hatten (Army of the Dead) και Kurt Johnstad (300). Ο Snyder έχει καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Deborah Snyder, Wesley Coller και Eric Newman.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου