Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Και άλλες προσθήκες στο καστ του Knuckles


Οι Cary Elwes (The Princess Bride, Robin Hood: Men in Tights), Stockard Channing (Grease, The West Wing), Christopher Lloyd (Back to the Future, The Addams Family), Paul Scheer (Black Monday, Veep) και Rob Huebel (Children's Hospital, Bob's Burgers) έκλεισαν για άγνωστους ρόλους στη σειρά του Paramount Plus, Knuckles.

Οι Idris Elba, Adam Pally, Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don't Look Up) και Ellie Taylor (Ted Lasso) είναι στο καστ. Η υπόθεση είναι η εξής: Ο Knuckles συμφωνεί να εκπαιδεύσει τον Wade ως προστατευόμενό του και να του διδάξει πως να γίνει πολεμιστής Echidna. Τα γυρίσματα του σόου, το οποίου τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στο Sonic the Hedgehog 2 και Sonic the Hedgehog 3, έχουν ξεκινήσει και γίνονται στο Λονδίνο.

Ο John Whittington είναι ο δημιουργός και θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Elba, Neal H. Moritz, Toby Ascher και Toru Nakahara. Στη σεναριακή ομάδα θα βρίσκονται και οι Brian Schacter και James Madejski. Ο Jeff Fowler θα κάνει τη σκηνοθεσία του πιλότου και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού. Επεισόδια θα σκηνοθετήσουν και οι Ged Wright, Brandon Trost, Jorma Taccone και Carol Banker. Στην παραγωγή του πρότζεκτ θα είναι οι Paramount Pictures και Sega of America.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου