Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Έγινε γνωστή η διάρκεια του Transformers: Rise of the Beasts


Σύμφωνα με πληροφορίες του Collider το επερχόμενο reboot στο franchise του Transformers, Transformers: Rise of the Beasts πρόκειται να έχει διάρκεια μία ώρα και 57 λεπτά, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα credits της ταινίας.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Επιστρέφοντας στη δράση και στο παγκόσμιο φαινόμενο που έχει κατακτήσει το κοινό, η ταινία TRANSFORMERS: Η ΕΞΈΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΘΗΡΙΏΝ μεταφέρει τους θεατές στη δεκαετία του 1990 για μία νέα περιπέτεια με τα Autobots και συστήνει ένα νέο είδος Transformers - τα Maximals – ως συμμάχους τους στη μάχη για τη γη. Σε σκηνοθεσία Steven Caple Jr. και με πρωταγωνιστές τους Anthony Ramos και Dominique Fishback, η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 8 Ιουνίου 2023.
Το Transformers: Rise of the Beasts είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 8 Ιουνίου από την Feelgood Entertainment. Οι Anthony Ramos, Dominique Fishback, Peter Cullen, Ron Perlman, Michelle Yeoh, Pete Davidson, Peter Dinklage, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jaé Rodriguez, Cristo Fernández και Tobe Nwigwe αποτελούν στο καστ. Ο Steven Caple Jr. σκηνοθετεί από σενάριο των Jon Hoeber, Erich Hoeber, Joby Harold, Darnell Metayer και Josh Peters.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου