Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Superman: Legacy: Ο David Corenswet είναι υποψήφιος για το ρόλο του Superman


Ο David Corenswet (Pearl) είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για το ρόλο του Superman στο Superman: Legacy, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter. Το ρόλο διεκδικούν άλλοι δυο ηθοποιοί, των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματα τους.

Σύμφωνα με το Deadline ο Alan Ritchson είναι ακόμη ένας υποψήφιος. Οι Tom Brittney και Andrew Richardson ήταν στην αρχικά λίστα του στούντιο. Οι Emma Mackey (Sex Education, Barbie), Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel), Phoebe Dynevor (Bridgerton) και Samara Weavin είναι οι υποψήφιες για το ρόλο της Lois Lane. Το όνομα του Nicholas Hoult έχει ακουστεί για το ρόλο του Lex Luthor, με τον Justin Kroll να αναφέρει στο Twitter πως διεκδικεί το ρόλο του Clark Kent. Ο James Gunn θα σκηνοθετήσει από δικό του σενάριο.

Η υπόθεση θα αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Superman να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Clark Kent από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, καθοδηγούμενος από την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που βλέπει την καλοσύνη ως παλιομοδίτικη.

Οι James Gunn και Peter Safran θα έχουν καθήκοντα παραγωγού και τα DC Studios θα είναι στην παραγωγή. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 11 Ιουλίου του 2025.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου