Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Δεν προχωράνε τα Justice U και The Powerpuff Girls


Το CW, το οποίο είναι πλέον ιδιοκτησίας του Nexstar, αποφάσισε να βγάλει από το στάδιο ανάπτυξης το spinoff του Arrowverse "Justice U" που είχε για πρωταγωνιστή τον David Ramsey ως John Diggle και τη live-action μεταφορά του The Powerpuff Girls.

Η υπόθεση του Justice U θα είχε στο επίκεντρο τον John Diggle, ο οποίος αφού έχει παλέψει για χρόνια πλάι σε μασκοφόρους ήρωες, έχει ως νέα αποστολή να στρατολογήσει πέντε νεαρούς μετά ανθρώπους που θα ζήσουν μυστικά ως πρωτοετής σ' ένα υψηλού κύρους πανεπιστήμιο. Εκεί θα επιβλέπει την εκπαίδευση τους και θα τους προπονήσει ώστε να γίνουν οι ήρωες του αύριο. Οι Michael Narducci (The Vampire Diaries, The Originals, Superman & Louis) και Zoanne Clack (Grey's Anatomy) είχαν κλείσει να είναι οι δημιουργοί του πρότζεκτ και θα είχαν χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter, David Madden και Geoff Johns. Στην παραγωγή θα ήταν οι Berlanti Productions και Warner Bros. Television.

Οι Diablo Cody και Heather Regnier (Veronica Mars, Sleepy Hollow) θα ήταν οι δημιουργοί του The Powerpuff Girls και θα είχαν καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter και David Madden. Την παραγωγή είχαν αναλάβει οι Berlanti Productions, Vita Vera Films και Warner Bros. TV, με την Erika Kennair να είχε χρέη παραγωγού. Οι Chloe Bennet, Dove Cameron και Yana Perrault είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου