Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Honest Trailers: The Super Mario Bros. Movie


Το Screen Junkies με αφορμή την κυκλοφορία του The Super Mario Bros. Movie σε ψηφιακή μορφή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έδωσε στη δημοσιότητα το Honest Trailer της ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.
Το The Super Mario Bros. Movie έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 6 Απριλίου από την Tanweer. Οι Aaron Horvath και Michael Jelenic σκηνοθετούν από σενάριο του Matthew Fogel. Οι Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson και Sebastian Maniscalco δανείζουν τις φωνές τους.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου