Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Κριτική για το Fast X


Η βασική ιστορία του franchise του Fast and Furious σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος της και μπορεί το αρχικό πλάνο να έλεγε πως θα ολοκληρωθεί με το Fast and Furious 11, ο Vin Diesel στην παγκόσμια πρεμιέρα του Fast X άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει Fast and Furious 12 κατόπιν επιθυμίας της Universal Pictures.

Το Fast X είναι μια διασκεδαστική ταινία (αυτό που στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αποκαλούν pop corn movie), κινείται στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη του franchise. Διαθέτει εντυπωσιακές σκηνές μάχης, προσωπικά αυτή που απόλαυσα περισσότερο ήταν αυτή της Cipher με την Letty στη μυστική φυλακή που βρισκόντουσαν κρατούμενες. Φυσικά συνεχίστηκε η παράδοση με τις παράλογες σκηνές, όπως για παράδειγμα αυτή με την έκρηξη στο φράγμα και ταιριάζει γάντι η φράση εκεί που τελειώνει η λογική, ξεκινάει το Fast and Furious. Από τις νέες προσθήκες, ξεχώρισα αυτή της Brie Larson και το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Στα αρνητικά η ιστορία δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, και πάλι είχαμε μια ιστορία εκδίκησης, με λίγα λόγια ξανά ζεσταμένο φαγητό. Ο Jason Momoa στο ερμηνευτικό κομμάτι ως βασικός κακός τα πήγε περίφημα αλλά ο χαρακτήρας θύμιζε έντονα τον Joker και αυτό εμένα δεν μου άρεσε. Τη βασική ευθύνη έχουν οι Justin Lin και Dan Mazeau που έγραψαν το σενάριο.

Βαθμολογία: 7/10

Trailer:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου