Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Ηλεκτρονικά παιχνίδια και κόμικς για το μέλλον του Avatar


Με το Avatar: The Way of Water να αποδεικνύει ότι το franchise όχι μόνο είναι ζωντανό, αλλά θριαμβεύει κιόλας, με τον James Cameron να κατακτά ξανά το παγκόσμιο box office περνώντας για τρίτη φορά το φράγμα του δισεκατομμυρίου, φαίνεται ότι ανοίγει την όρεξη του δημιουργού.

Έχοντας τουλάχιστον 3 κινηματογραφικές συνέχειες στα σκαριά, όπου θα ταξιδέψουν το κοινό σε μέρη της Pandora που δεν έχουμε δει, τώρα ο παραγωγός Jon Landau δήλωσε ότι ετοιμάζονται νέα graphic novel και ηλεκτρονικά παιχνίδια που θα προσθέσουν αρκετό υλικό για την μυθολογία του Avatar.

Φυσικά περιμένουμε το Avatar: Frontiers of Pandora, ένα νέο open-world ηλεκτρονικό παιχνίδι από τις Ubisoft και Massive Entertainment, που είχε ανακοινωθεί το 2017 και λογικά θα είναι έτοιμο μέσα στο 2023 ενώ η ιστορία που είχε γράψει για τους δύο πρωταγωνιστές ο Cameron στο μεσοδιάστημα 10 ετών των δύο ταινιών είναι πολύ πιθανό να γίνουν graphic novels, με την Dark Horse να αναλαμβάνει αυτό το κενό.

Όσο για τη χρονική εποχή του παιχνιδιού, ο παραγωγός δήλωσε ότι θα διαδραματίζεται λίγο πριν από την δεύτερη ταινία και θα συστήσει άλλες φυλές από τον κόσμο της Pandora, πριν την κινηματογραφική τους εισαγωγή. Όσον αφορά τα κόμικς, η Dark Horse από το 2019 έχει δώσει τα Tsu’tey’s Path, The Next Shadow, Adapt or Die και Avatar: The High Ground, με το τελευταίο να είναι σενάριο που τελικά δεν θα προχωρήσει σε ταινία.

ΠΗΓΗ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου