Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Έσπασε το φράγμα του ενός δις το The Super Mario Bros. Movie


Το The Super Mario Bros. Movie έφτασε το 1.022 δις δολάρια στο παγκόσμιο box office και έγινε η πρώτη ταινία με βάση ηλεκτρονικό παιχνίδι που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, ενώ εδώ και καιρό κατέχει την πρώτη θέση με τις περισσότερες εισπράξεις στο συγκεκριμένο είδος. Το έργο έχει μαζέψει στο Αμερικάνικο box office 490 εκατομμύρια δολάρια και στο διεθνές box office έχει συλλέξει 532 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.
Το The Super Mario Bros. Movie έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 6 Απριλίου από την Tanweer. Οι Aaron Horvath και Michael Jelenic σκηνοθετούν από σενάριο του Matthew Fogel. Οι Chris Pratt, Charlie Day, Anya Taylor-Joy, Jack Black, Keegan-Michael Key, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson και Sebastian Maniscalco δανείζουν τις φωνές τους.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου