Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Ο Drew Crevello θα είναι ο showrunner στη σειρά Dungeons and Dragons


Ο Drew Crevello (WeCrashed) έκλεισε να είναι ειδικός παραγωγός και showrunner στην live-action σειρά από το σύμπαν του Dungeons and Dragons που έχει για δημιουργό και ειδικό παραγωγό τον Rawson Marshall Thurber, ο οποίος θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο.

Το Paramount Plus έχει δώσει παραγγελία οκτώ επεισοδίων. Στην παραγωγή του σόου θα βρίσκονται η eOne και η Paramount Pictures και ο Gabriel Marano θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό της eOne. Στα σκαριά υπάρχει ακόμη ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ με δημιουργό τον Derek Kolstad (John Wick, Nobody) για το οποίο όμως δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες.

Στις 31 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα στην Αμερική η ταινία "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" που έχει ως βάση το γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι φαντασίας. Οι Jonathan Goldstein και John Francis Daley σκηνοθετούν από σενάριο που έχουν γράψει μαζί με τον Michael Gilio. Στο καστ είναι οι Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Regé-Jean Page, Hugh Grant,Sophia Lillis, Chloe Coleman, Jason Wong και Daisy Head.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου