Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Το What If...? θα ολοκληρωθεί σύντομα;


Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια φήμη που αναφέρει πως η σειρά κινουμένων σχεδίων, What If...?, θα ολοκληρωθεί με την τρίτη της σεζόν. Προς το παρόν η δεύτερη σεζόν δεν έχει πρεμιέρα από το Disney Plus.

Η σύνοψη του What If...? είναι η εξής:
Το What If...?" αλλάζει το σενάριο του MCU, επαναπροσδιορίζοντας διάσημα γεγονότα από τις ταινίες με απροσδόκητους τρόπους. Η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων των Marvel Studios επικεντρώνεται σε διαφορετικούς ήρωες από το MCU, με το φωνητικό καστ να περιλαμβάνει πολλούς stars οι οποίοι επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους.
Η A.C. Bradley είναι η δημιουργός του What If...? και ο Bryan Andrews κάνει τη σκηνοθεσία. Ο Jeffrey Wright θα χαρίσει τη φωνή του στον The Watcher και έχει χρέη αφηγητή, με τους Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Josh Brolin, Dominic Cooper, Michael Douglas, Karen Gillan, Jeff Goldblum, Sean Gunn, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Michael B. Jordan, Neal McDonough, Natalie Portman, Jeremy Renner, Michael Rooker, Paul Rudd, Mark Ruffalo, Sebastian Stan και Taika Waititi έχουν γκεστ εμφανίσεις.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου