Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Στα σκαριά νέες Lord of the Rings ταινίες από τις Warner και New Line


Ο David Zaslav κατά τη διάρκεια του investor call της Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε πως οι Warner Bros. Pictures και New Line Cinema υπέγραψαν πολυετή συμφωνία με την Embracer Group για να αναπτύξουν ταινίες με βάση τα βιβλία του J.R.R. Tolkien, Lord of the Rings και The Hobbit.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο η Embracer Group είχε αποκτήσει από την Saul Zaentz Company τα δικαιώματα των τα δικαιώματα των Lord of the Rings και The Hobbit, στα οποία περιλαμβάνονται οι ταινίες, ηλεκτρονικά και επιτραπέζια παιχνίδια, merchandising, θεματικά πάρκα και θεατρικές παραστάσεις, έναντι 770 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Peter Jackson σκηνοθέτησε την τριλογία Lord of the Rings που κυκλοφόρησε από το 2001 έως το 2003, η οποία στο παγκόσμιο box office μάζεψε 2.9 δις δολάρια και είχε συνολικό προϋπολογισμό 281 εκατομμύρια δολάρια. Ο Jackson σκηνοθέτησε και την τριλογία The Hobbit που κυκλοφόρησε από το 2012-2014. Με συνολικό προϋπολογισμό 750 εκατομμύρια δολάρια, συγκέντρωσε στο παγκόσμιο box office 2.9 δις δολάρια.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου