Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Έγιναν γνωστές οι πρώτες πωλήσεις του Hogwarts Legacy


Το Hogwarts Legacy της Warner Bros. Games κατάφερε τις δυο πρώτες εβδομάδες να πουλήσει περισσότερα 12 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, τα οποία απέφεραν 850 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Το Hogwarts Legacy είναι ένα καθηλωτικό RPG παιχνίδι δράσης σε ανοιχτό κόσμο που εκτυλίσσεται στο σύμπαν των βιβλίων Χάρι Πότερ. Ξεκινήστε ένα ταξίδι μέσα από οικείες και νέες τοποθεσίες καθώς εξερευνάτε και ανακαλύπτετε φανταστικά τέρατα, προσαρμόστε τον χαρακτήρα σας και φτιάξτε μαγικά φίλτρα, μάθετε να κάνετε ξόρκια, αναβαθμίστε τα ταλέντα σας και γίνετε ο μάγος που θέλετε.Ζήστε το Hogwarts στα 1800. Ο χαρακτήρας σας είναι μαθητής που κρατά το κλειδί για ένα αρχαίο μυστικό που απειλεί να διαλύσει τον κόσμο των μάγων. Ανακαλύψτε την αίσθηση του να ζείτε στο Hogwarts καθώς κάνετε συμμάχους, πολεμάτε Dark Wizards και τελικά αποφασίστε την μοίρα του κόσμου των μάγων. Η κληρονομιά σας είναι αυτή που φτιάχνεται εσείς. Ζήσε το Unwritten.
Το Hogwarts Legacy κυκλοφόρησε στις 10 Φεβρουαρίου σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, στα PlayStation 4 και Xbox One θα γίνει διαθέσιμο στις 4 Απριλίου, ενώ στο Nintendo Switch θα βγει στις 25 Ιουλίου. Ο Alan Tew (Van Helsing) είναι ο creative director και η Moira Squier έχει γράψει το σενάριο. O James Cabrera έχει κάνει το σχεδιασμό του ηλεκτρονικού παιχνιδιού και ο Alexander Horowitz έχει καθήκοντα συνθέτη. Τις φωνές τους θα δανείσουν οι Simon Pegg, Sebastian Croft, Amelia Gething, Lesley Nicol, Asif Ali, Kandace Caine, Sohm Kapila, Luke Youngblood και Jason Anthony.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου