Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Η WBD θέλει το Harry Potter and the Cursed Child να γίνει ταινία


Σύμφωνα με πληροφορίες του Puck News ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav έχει στα πλάνα του το θεατρικό έργο Harry Potter and the Cursed Child να αποκτήσει κινηματογραφική μεταφορά.

Το σάιτ αναφέρει ότι πριν ξεκινήσει η πανδημία του Covid-19 ο πρώην πρόεδρος της Warner Bros. Pictures, Toby Emmerich είχε συναντηθεί με την J. K. Rowling και της είχε προτείνει να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη σε δυο μέρη, με τη δημιουργό του franchuise να δίνει αρνητική απάντηση. Η Rowling έχει γράψει το θεατρικό μαζί με τους John Tiffany και Jack Thorne, με τον τελευταίο να κάνει τη σκηνοθεσία. Το Harry Potter and the Cursed Child κυκλοφόρησε και ως βιβλίο το 2016.

Η ιστορία ξεκινά δεκαεννέα χρόνια μετά τα γεγονότα του Harry Potter and the Deathly Hallows και ακολουθεί τον Harry Potter, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του τμήματος Magical Law Enforcement στο Υπουργείο Μαγείας, και τον μικρότερο γιο του, Albus Severus Potter, που πρόκειται να φοιτήσει στο Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου