Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Δεν θα γίνει η ταινία Pirates of the Caribbean με την Margot Robbie


Η Margot Robbie αποκάλυψε στο Vanity Fair πως η ταινία Pirates of the Caribbean, στην οποία είχε κλείσει να πρωταγωνιστήσει, δεν προχωράει από την Disney. Η Christina Hodson είχε αναλάβει να γράψει το σενάριο και ο Jerry Bruckheimer θα είχε καθήκοντα παραγωγού

Η σύνοψη του Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales είναι η εξής:
Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο του θρυλικού παληκαρά αντι-ήρωα Τζακ Σπάροου στην ολοκαίνουργια ταινία “Οι Πειρατές της Καραιβικής: H Εκδίκηση του Σαλαζάρ». H φαντασμαγορική περιπέτεια βρίσκει τον άτυχο Καπετάνιο Τζακ να νιώθει τους ανέμους της δυστυχίας να φυσούν κατά πάνω του, όταν ναυτικοί-φαντάσματα με αρχηγό τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (Javier Bardem), το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα – ειδικά τον Τζακ.
Το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales έκανε πρεμιέρα στις 25 Μαΐου του 2017 από την Feelgood Entertainment. Οι Joachim Ronning και Espen Sandberg σκηνοθέτησαν από σενάριο του Jeff Nathanson. Στο καστ ήταν οι Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Kevin McNally και Geoffrey Rush.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου