Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Ο James Tynion IV θα συνεργαστεί με την Dark Horse


Ο James Tynion IV, ο οποίος το 2021 έφυγε από την DC, θα ενώσει τις δυνάμεις με την Dark Horse Comics για να κυκλοφορήσουν ιστορίες που δημοσίευσε στο Substack και να ετοιμάσει νέα κόμικς μέσω της Tiny Onion Studios.

Οι δυο πρώτοι τίτλοι που είχαν ανέβει στο Substack και θα έχουν έντυπη μορφή είναι τα Blue Book και The Oddly Pedestrian Life of Christopher Chaos. Το Blue Book επικεντρώνεται στους Betty και Barney Hill, οι οποίοι τη δεκαετία του 1960 ισχυρίστηκαν πως τους απήγαγαν εξωγήινοι. Ο Michael Avon Oeming έχει κάνει την εικονογράφηση και το πρώτο τεύχος πρόκειται να βγει στην Αμερικής στις 22 Φεβρουαρίου του 2023.

Το The Oddly Pedestrian Life of Christopher Chaos περιστρέφεται γύρω από τον μοναχικό έφηβο τρελό επιστήμονα, Christopher Chaos. Όταν το χαριτωμένο αγόρι στο γυμνάσιο αποδεικνύεται ότι είναι ένα θανατηφόρο πλάσμα, ο Christopher βρίσκεται σε έναν κόσμο τεράτων, ηρώων και μιας αίρεσης κυνηγών για να τους σκοτώσει όλους. Ο Tate Brombal έχει γράψει το σενάριο και ο Isaac Goodhart έχει κάνει την εικονογράφηση. Θα γίνει διαθέσιμο στις 7 Ιουνίου του 2023.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου