Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Η Angela Kang τελικά θα ετοιμάσει τη σειρά της Silk


Το MGM Plus (πρώην Epix) και το Amazon Prime Video έδωσαν παραγγελία σειράς στο Silk: Spider Society, το οποίο θα έχει ως βάση το χαρακτήρα της Silk. Αυτό είναι το πρώτο πρότζεκτ που θα ετοιμάσουν τα δυο κανάλια με τους χαρακτήρες της Marvel που ελέγχει η Sony (είναι περισσότεροι από 900).

Η Angela Kang (The Walking Dead) θα είναι η δημιουργός, ειδικός παραγωγός και showrunner. Οι Lauren Moon και Tom Spezialy, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν κλείσει να είναι δημιουργός και showrunner αντίστοιχα, θα είναι ειδικοί παραγωγοί. Το Silk: Spider Society θα προβληθεί στην Αμερική στο MGM Plus και διεθνώς θα γίνει διαθέσιμο μέσω του Prime Video. Οι Phil Lord και Chris Miller θα έχουν καθήκοντα παραγωγού και η Sony Pictures Television θα βρίσκεται στην παραγωγή.

Στα κόμικς η Cindy Moon είναι συμμαθήτρια του Peter Parker που την δαγκώνει η ίδια ραδιενεργή αράχνη και αποκτάει παρόμοιες δυνάμεις με τον Spider-Man. Πετάει ιστό από τα δάχτυλα της, διαθέτει φωτογραφική μνήμη, η αραχνο-αίσθηση της είναι πιο ισχυρή από αυτή του Peter και έχει υπεράνθρωπη δύναμη. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Dan Slott και Humberto Ramos και έκανε το ντεμπούτο του στο πρώτο τεύχος του The Amazing Spider-Man vol. 3 τον Απρίλιο του 2014.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου